倉敷発。歴史ある白壁土蔵造りの蔵で味わう、
自家製蕎麦 × トラットリアの楽しい融合。
武野屋のお蕎麦について
Powered by "Hiruzen"
武野屋の蕎麦は岡山の蕎麦どころ、
蒜山(ひるぜん)の蕎麦粉を使用しています。
毎朝、打ち立て・切り立て・湯がきたてにこだわり、
自家製で打っています。
そば粉の割合はそば粉の状態に応じて、日々調整しています。
蕎麦の麺は料理に応じ3種類を使い分けています。
Takenoya Soba uses Hiruzen buckwheat flour.
It is kneaded, rolled and cut every morning and
boiled just before serving.
Depending on the condition of flour,
we adjust the portion of water when kneaded.
We use different thickness of soba, thin for cold dish,
thick for warm dish and flat for western dish.